Ο πιο δυνατός κρίκος

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε προσπαθούμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας.
Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, εκτός από τα κανονικά μαθήματα (Λυκείου και Γυμνασίου) που συνεχίζονται επιτυχώς εξ αποστάσεως μέσω σύγχρονης και ασύγχρονης πλατφόρμας, ξεκινάμε από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και δίωρη καθημερινή απασχόληση μαθητών και μαθητριών Γυμνασίου.

Το εξ αποστάσεως αυτό πρόγραμμα στοχεύει στο να κρατήσει τα παιδιά «ενεργά» και να τα βοηθήσει να έχουν μια σταθερότητα στην ημέρα τους, για όσο διάστημα χρειαστεί να μείνουν περιορισμένα στο σπίτι. Παράλληλα θα αξιοποιήσουν έτσι λίγο από τον χρόνο τους με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

 

Στο πρόγραμμα αυτό περιηγούμαστε στα γνωστικά αντικείμενα του σχολείου, αλλά μέσα από εκπαιδευτικά παιχνίδια. Κάνουμε επανάληψη και μαθαίνουμε και πολλά νέα πράγματα, αλλά μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες. Γλώσσα, μαθηματικά, φυσική, χημεία, ιστορία, γεωγραφία, βιολογία γίνονται για μας …παιχνιδάκι και μας δίνουν μια ευκαιρία να εκμεταλλευτούμε ποιοτικά τον χρόνο που μένουμε μέσα στο σπίτι.

Το πρόγραμμα είναι με τη μορφή της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης (Δηλαδή σε προκαθορισμένη ώρα συνδέονται στην πλατφόρμα τα παιδιά και η υλοποιήτρια), αλλά υπάρχει και πλήθος δραστηριοτήτων στην πλατφόρμα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για αυτενέργεια. Επιλέγουμε κάθε απόγευμα την άμεση διαδικτυακή επαφή για να κρατήσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών περισσότερο ενεργό και να γίνονται τα εκπαιδευτικά παιχνίδια διαδραστικά.

Παιδιά!

Για να συνδεθείτε με τη Νόρα, τη Μαρία και την Ελπίδα και να παίξετε μαζί τους κατεβάζετε την εφαρμογή zoom (σε υπολογιστή ή σε τάμπλετ ή σε κινητό) και τις «συναντάτε» κάθε απόγευμα 4.00-6.00μμ. Μπαίνετε από εδώ:

ΕΙΣΟΔΟΣ

Για να σας δώσουμε το password την πρώτη φορά επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή οποιουδήποτε μέσου κοινωνικής δικτύωσης σας εξυπηρετεί.

«Μπορούμε και από μακριά
να περάσουμε καλά
και να μάθουμε πολλά!»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , στο fb μέσω messenger ή στο 6944172145.

Φροντιστήριο Αθανασιάδου | Ηπείρου 118 Κορυδαλλός | 2105440999 | aathan@otenet.gr . Joomla Template 2.5 by FreeTemplateSpot. All rights reserved.