Τα εργαλεία μας

 

 1. Προσαρμόζουμε τη διδασκαλία και το εκπαιδευτικό υλικό στις προσωπικές σου ανάγκες.
 2. Χρησιμοποιούμε ειδικά τετράδια ασκήσεων και επαναλήψεων δικής μας έκδοσης.
 3. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα εποπτικά μέσα, όπως διαδραστικό πίνακα.
 4. Χρησιμοποιούμε ψηφιακή πλατφόρμα ασκήσεων και πρόσθετου υλικού για να έχεις ακόμη περισσότερη βοήθεια στο σπίτι  (e-class).
 5. Διαθέτουμε ειδικό τμήμα μελέτης για το Γυμνάσιο.
 6. Παρέχουμε βοήθεια για κάθε σχολική εργασία και project.
 7. Μπορείς να χρησιμοποιείς τη δανειστική μας βιβλιοθήκη.
 8. Οργανώνουμε κάθε χρόνο ειδικά τμήματα έκθεσης και γλωσσικής καλλιέργειας τα οποία μπορείς να παρακολουθείς ΔΩΡΕΑΝ για να βελτιώσεις τις ικανότητές σου στη γλώσσα και το γραπτό λόγο.
 9. Σε βοηθάμε να οργανώσεις το διάβασμά σου και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου.
 10. Σου δίνουμε την ευκαιρία με προκαθορισμένα επαναληπτικά διαγωνίσματα σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς να αξιολογείς την προσπάθειά σου. Για την Γ’ Λυκείου τα διαγωνίσματα είναι σε εβδομαδιαία βάση, τρίωρα και υποχρεωτικά και με τη μορφή που έχουν τα θέματα των πανελλήνιων εξετάσεων.
 11. Ενημερώνεσαι σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς για την πορεία σου μέσω ειδικής περιγραφικής αξιολόγησης της προσπάθειάς σου.
 12. Διοργανώνουμε συναντήσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, συνεργαζόμαστε ατομικά με κάθε μαθητή και μαθήτρια της Γ’ Λυκείου παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και συμπληρώνουμε μαζί το μηχανογραφικό ( χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση).
 13. Έχουμε πρόγραμμα εσωτερικής αξιολόγησης, ώστε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας συνεχώς.
 14. Συνεργαζόμαστε στενά  μαζί σου για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου και σε στηρίζουμε και με ατομικά μαθήματα όποτε το έχεις ανάγκη.

 

Φροντιστήριο Αθανασιάδου | Ηπείρου 118 Κορυδαλλός | 2105440999 | aathan@otenet.gr . Joomla Template 2.5 by FreeTemplateSpot. All rights reserved.